La gran majoria de persones coincideixen en que no es pot tenir tot, però no és cert. Inconformista, tossuda i optimista de mena, sempre he pensat que, per què no es pot tenir tot si fem tot el possible per a tenir-ho?: Potser no ho podem tenir tot a l’hora, potser no ho podem tenir immediatament, però podem tenir tot allò pel que treballem, que no és el mateix que tot allò que vulguem.

Abans de conèixer el TEB, amb recances, acceptava que potser era cert que no es podia tenir tot. Des que “visc” el TEB sé amb certesa que sí es pot tenir tot allò pel que treballem, si ho treballem bé, és clar. I ells i elles ho fan bé.

Al TEB vaig trobar, amor, èxit professional, estabilitat financera, compromís, dedicació, alegria, família i amics. Tot això ho tenen les persones que hi treballen i col·laboren: personal laboral, usuaris i usuàries. I ens ho traspassen generosament a tots aquells que tenim la sort i el privilegi de surar a la seva òrbita. I ara, a més a més, resulta que tot això es pot fer en un entorn sostenible i aportar a la ciutat i al barri 1000 metres de zona verda que mantindran persones amb discapacitat intel·lectual.

A TEB són especialistes, entre d’altres moltes coses, en jardineria. Molts parcs i jardins de Barcelona són cuidats per persones amb discapacitat intel·lectual de TEB i d’altres centres especials de treball, i ara, tindran la seva pròpia zona.

A vuit:am som d’aquests que surem al seu voltant, i treballem per a que persones amb discapacitat intel·lectual trobin un lloc al món laboral, però no només; perquè ho volem tot. A més volem que tinguin un entorn afectiu, d’oci, d’amistat i familiar que els aporti benestar i integració en totes les vessants de la seva vida, per això col·laborem amb TEB i altres centres similars per a trobar-los feina i fer-ho en entorns “protegits” i que aportin el que es necessita per a que les seves personalitats floreixin, com les flors que elles i ells cuiden per a tots nosaltres.

Tens un jardí que cuidar? contacta amb nosaltres i te’l cuidaran els millors i les millors jardineres. patrons@vuit-am.com